Vélemények erről: Keto Guru

 • Dániel
  Rendelt Keto guru pezsgőtablettákat a húgomnak. Egy hónapig ivott és nagyon boldog, 11 kg-ot fogyott! Most új tanfolyamot rendelek magamnak ugyanazon a weboldalon!
  Keto Guru
 • Lili
  Iskola óta küzdök a kilogrammokkal. A siker nagyon hozzávetőleges, különböző diétáktól ± 2 kg. Minden hit nélkül elkezdtem inni a keto gurut. Az első héten kicsit éreztem magam, de most, a 3. hét után látom az eredményt - 7 kg! Most frissítenünk kell a szekrényt!
  Keto Guru
 • Petra
  5 éve próbálok fogyni. A diéták és a drogok nem segítenek. A táplálkozási szakorvos tanácsot adott Keto Gurunak a következő szavakkal: a túlsúly problémája megoldódott. Ittam az előírás szerint, 1 pezsgőtablettát reggel éhgyomorra. Mindent ettem, de kis adagokban és gyakran. Most, 2 hónap után megvan a test, amiről álmodtam! - 15 kg! Köszönet a producereknek!
  Keto Guru
 • Milán
  Remek gyógyszer! A feleség issza a KETO GURU hónapját - nem vagyunk túl boldogok! Már az első héten lendületes és jó hangulatban voltam! Most lefogytam 9 kg-ot és fiatalabbnak tűnök!
  Keto Guru
 • Réka
  A weboldalon megrendeltem a Keto Gurut, az áruk gyorsan megérkeztek. Egy hónap után rájöttem, hogy ez a leghatékonyabb módszer. Egy hónap alatt 5 kg-ot fogytam fogyókúra és kimerítő edzőterem nélkül. Többet rendel és mindenkinek ajánlom ! ! Köszönet a gyors, problémamentes szállításért is!
  Keto Guru
Felhasználói értékelés Keto Guru
4.3
16