A használat tapasztalata Keto Guru

Tapasztalat a brnoi Angelával

Tapasztalat a brnói Angela tabletták használatáról, termékfotó

Két gyermek, egy fiú és egy lány anyja vagyok. Két szülés után a súlyomat sokáig 90-95 kg között tartották. 167-es magasságával ez túl észrevehető volt, és megnehezítette az élet örömének megszerzését. Sokszor próbáltam betartani a különféle alacsony kalóriatartalmú étrendeket, kibírtam 2-3 hónapot, aztán lebontottam. És a súly rövid idő alatt visszatért, és tovább nőtt. Az utolsó adat 3 hónappal ezelőtt 98 kg volt.

A ketózis diéta bemutatása

Egy barátom javasolt nekem ketózis-diétát, amelyet hat hónappal ezelőtt kezdett el. Nagyon lefogyott, kezdett kinézni a házasság előtt! És természetesen úgy döntöttem, hogy megpróbálom újra. A diétával való első ismerkedés enyhe sokkot okozott. Hogyan kell enni disznózsírt?

"Rossz szalonna kenyér nélkül" - mondja a közmondás. De a vágy, hogy visszatérjen az elfelejtett 60 kg-hoz, nyert.

Sok vélemény és javaslat elolvasása után, miután ellátogattam egy táplálkozási szakemberhez, megfelelő termékeket kaptam. "Szendvicseket" kezdett enni jégsaláta levelekből, kaporból, petrezselyemből, sajtból, főtt sertésből és szalonnából. Az étrend tartalmaz sült és sózott halat, grillezett pulykát és kacsát, zöldségekkel párolt sertéshúst. Friss és főtt zöldségsaláta sok zölddel és olívaolajjal. Az avokádót brokkoli, garnélarák, tojás salátában használom. És persze, zsír. Vékony szeletekkel adom a salátákhoz.

Az első héten nehéz volt megnézni a kenyeret és a krumplit. Még nehezebb volt elkészíteni a kedvenc almás palacsintájukat a gyerekeknek, és nem kipróbálni. Végül is ezek a termékek nem mentek el a családi étrendtől. A férj és a gyerekek nem élnek édességek és sütik nélkül, de normál testsúlyúak, jó az anyagcseréjük. Meg sem nézheti mindezt, valamint a banánt, narancsot, édes almát és egyéb gyümölcsöket. Csak kivit, málnát, epret, ribizlit használok. Hetente egyszer megengedem magamnak a zabpelyhet vagy a hajdina zabkását, de megfőzöm őket, forrás után levezetem az első vizet, hogy megszabaduljak a "gyors" szénhidráttól.

Általában ügyelek arra, hogy az étrend aránya: 60% zsír, 30% fehérje és 10% szénhidrát (növényi rost). De az a baj, hogy az édesség utáni vágy nem múlik el

A Keto Guru táblagépek hatása

Tapasztalat a bretói Angela által készített Keto Guru használatáról, fotók az alkalmazás előtt és után

Egy internetes videóból megtudtam (barátom újra eldobta a linket), hogy vannak olyan varázslatos pezsgőtabletták, amelyek csökkentik az étvágyat és felgyorsítják a ketózis elérését. A fogyás biotápláléka természetes zsírégetéssel. A tablettákkal kapcsolatos korábbi tapasztalataim azt mutatták, hogy nincs eredmény. Néha sikerült leadnom pár kilót, de nem sokáig.

De kecses barátjára nézve úgy döntöttem, hogy megveszem a Keto Guru tablettákat. Megtaláltam az interneten, megtanultam használni, regisztráltam, megrendeltem. Gyorsan szállított.

A Keto Guru tabletták használata egy hét alatt eredményt hozott! A ketózis-diéta előző 3 hetében 4 kilogrammot fogytam, és egy hetes reggeli pezsgőtabletta használat után, fél órával étkezés előtt a mérleg a következőket mutatta: - 8 kg! És a harmadik napon éreztem. Könnyebb lett lélegezni és mozogni. Nincs esti fáradtság. És most az édességet absztrakciónak tekintem. A Keto Guru csodákat tesz! A férjem korábban kezdett hazajönni a munkából

A

használatának eredménye

Most fejezem be az ötödik, 66 kg súlyú Keto Guru pezsgőtablettát. Itt van az eredmény a fotón. Nem igaz? A pályázat megkezdése előtt megkértem a férjemet, hogy fényképezzen le. És most, két hónap után a Keto Gurunál, lefényképezhetem magam, félelem nélkül, hogy megnézem, hogyan fogok kinézni a fotón. Az élet egyre jobb!