Használati útmutató Keto Guru

Utasítások a Keto Guruhoz

A

A Keto Guru a bioaktív komponensek vitamin- és ásványi anyag komplexe, amely szabályozza az anyagcserét és csökkenti a súlyt. A hatásmechanizmus a ketózis energiafolyamatainak aktiválása és a zsírok lebontása alacsony szénhidráttartalmú étrend hátterében. A természetes zsírégetéssel történő bio-fogyás kiegészítés felgyorsítja az átmenetet az energia-anyagcsere inzulinszabályozásától a ketontestek lebontásának glükagon-szabályozásáig.

Az utasítás elmagyarázza a gyógyszer összetevőinek hatásmechanizmusait, a Keto Guru használatának legjobb eredményét.

A Keto Guru formájának jellemzői

A Keto Guru formáját a táblázat mutatja be, a recepció egyéb jellemzőivel, javallataival és ellenjavallataival együtt.

táblázat. A Keto Guru termék fő paraméterei

Kiadási forma 10 oldódó tabletta
Fogalmazás 100% -ban természetes
Vételi frekvencia Naponta egyszer
Tanfolyam 30 nap
Fogadás módja 30-40 perccel étkezés előtt
Korhatárok 18+
Jelzések

Túlsúlyos

Anyagcserezavarok

Fizikai gyengeség

Krónikus fáradtság

A reakciók gátlása

ingerlékenység, idegesség

Ellenjavallatok

Egyéni intolerancia

Genetikai anyagcserezavarok

1-es típusú cukorbetegség

Veseelégtelenség

Szívelégtelenség

Addiktív Nem

Megőrzési időszak

2 év
Íz Kissé édes
Tárgy súlya 40 g

Hatóanyagok a Keto Guruban

A Keto Guru hatóanyagainak funkciói feltárják a gyógyszer hatásmechanizmusát a testen.

  • A gamma-aminovajsav egy neurotranszmitter, amely segít stabilizálni az idegi impulzusokat. Nyugtatja, javítja az alvást.
  • L-glutamin aminosav, az izgalmi idegi folyamatok szabályozója, javítja a teljesítményt, az állóképességet, csökkenti a fáradtságot.
  • Piridoxin (B6-vitamin) - a vérképzés, a fehérje-anyagcsere, az immunmodulátor szabályozója.
  • A niacin (B3-vitamin) a vese, a bőr működésének szabályozója a folyadék kiválasztása érdekében, és szabályozza a koleszterinszintet.
  • A kálium egy elektrolit, amely támogatja a szív- és érrendszert, a víz-só egyensúly szabályozója. A vérkeringés szabályozásával növeli a teljesítményt.
  • Magnézium-szulfát - ellenőrzi az ízületek és az izmok vérellátását, ellazítja az izmokat, enyhíti az izom- és ideggörcsöket.

Felhasználási jelzések

A Keto Guru használata

A kiegyensúlyozott étrend problémáival foglalkoznak Magyarországon. Ellenjavallatok hiányában a túlsúlyos betegek számára a keto diéta és a Keto Guru pezsgőtabletta ajánlott.

Az alacsony szénhidráttartalmú étrendre való hirtelen átmenet általában rosszul tolerálható, fáradtság, álmosság és fejfájás kíséretében. Végül is a szénhidrátok energiát szolgáltatnak az agy számára.

A gyógyszer kompenzálja az energia, a táplálkozás és az idegszabályozás hiányát. A Keto Guru elősegíti az erő és az energia növekedését, amelynek eredménye egy hónap alatt lefogy.

A kúra befejezése után a súlycsökkentő hatás folytatódik.

Az alkalmazás módja és adagja

A

pezsgőtablettákat éhgyomorra, fél órával étkezés előtt, üres vízben veszik fel, meleg vízben feloldva. Ezenkívül a bevitel időtartamát módosítják.

Ellenjavallatok

  • Egyéni intolerancia. Számos allergiás betegségben intolerancia tapasztalható a Keto Guru összetevőivel szemben. Ebben az esetben a megbeszélést le kell mondani.